kerkoj femer shqiptare ne gjermani sorted by
relevance

Admin28.06.2021

Njoftime/ Djemtë kërkojnë vajza

com PS: You are probably wondering, even if I would like a video, I'm very busy, what do I have to do? Ky sms dua te shkoj per ao femra qe kerkon nje mashkull per ti qene ne krahe ne te mir dhe ne te keq.
5705
Admin07.07.2021

Apeli i infermieres shqiptare në Gjermani: Babai im 4 herë i operuar, kërkoj të riatdhesohet

Shpresoj qe vajza qe se ka gjetur akoma dashurine e saj ta provoje.
7400
Admin05.08.2021

sam.leonardjoel.com.au

PPPS: If this is not of interest please accept my apologies and reply with no with your site in the subject line so you are not bothered again.
3208
Admin13.06.2021

Vajzat kërkojnë djem..! Djemtë kërkojnë vajza…!

Hi there, My name is Taylor and I work at WhiteboardVideoService.
8407
Admin14.06.2021

Njoftime, vajzat kerkojne djem…

Kerko Jepi Titulli Premte, 13 Gusht, 2021 Gjilan - Golem Tiran, Tirane ka foto - Golem Tiran, Tirane ka foto - Golem Tiran, Tirane ka foto - Bregu i diellit, Prishtine - Prizren ka foto - 21 dhjetori, Tirane ka foto - 21 dhjetori, Tirane ka foto - 21 dhjetori, Tirane ka foto - 21 dhjetori, Tirane ka foto - 21 dhjetori, Tirane ka foto - 21 dhjetori, Tirane ka foto - 21 dhjetori, Tirane ka foto - 21 dhjetori, Tirane ka foto - Tirane, Tirane - Jashte Kosove , Prishtine - Dardan, Dardana - Prishtine-kamenic-Gjilan, Prishtine ka foto - Tirane - Shkozet, Durres ka foto - Prizren ka foto - Gjilan, Gjilan - Tirane, Fier ka foto - Qendra Kristal, Tirane ka foto - Tek medresja, Tirane -.
8605
Admin21.06.2021

Njoftime, vajzat kerkojne djem…

I do everything including script, music and voiceover.
Admin02.07.2021

sam.leonardjoel.com.au

0693411183 Jam Iliri 40 vjec me origjin nga jugu.
4005
Admin21.07.2021

Vajzat Kerkojne Djemte :: Elbasani

I have some time later this week and early next, so please let me know when, and the best number I can reach you on.
Admin29.08.2021

Njoftime Djemtë kërkojnë vajza

com and was wondering if you are interested in adding a whiteboard style animated video? mbase mbas bjohjes lind "dicka" serioze mbase jam i ndare dhe jetoj vetem.
2901